Escape room Netherlands- wat is het?

Leer jezelf en je team goed kennen tijdens een spannende race tegen de klok. Uit een Escape room kun je niet ontsnappen voordat je alle spannende raadsels oplost. De antwoorden en oplossingen van de raadsels vormen een sleutel zodat je kunt ontsnappen uit de kamer. Ga voor een spannende thema Escape room om samen met je een team een echt avontuur te ervaren. Dit is een ideaal uitje om te beleven met je vrienden, familieleden en collega’s. De mysteries en puzzels zijn anders dan je gewend bent, die zijn echte hersenkrakers en je kunt ze enkel oplossen door goed met elkaar samen te werken. 

De tijd tikt..
De mysteries en puzzels zullen jou en je teamleden goed bezig houden, je moet ze namelijk oplossen binnen de tijd. Je hebt slechts 60 minuten om uit de kamer te ontsnappen. Het vergt samenwerking, een goede communicatie en veel geduld om deze race tegen de klok te winnen. Elke Escape room heeft een ander thema met bijhorende puzzels en raadsels, op deze manier zal geen enkele Escape room hetzelfde zijn. De tijd die je doorbrengt in een Escape room zal voor de meeste mensen een waardevolle en spannende tijd zijn. Doe mee aan dit spel en ontloopt alle dagelijkse zorgen door je enkel te focussen op de mysteries, raadsels en spannende puzzels.

Spannende en ingewikkelde mysteries
Outdoor escape room zijn leuk en iedereen ouder dan 15 jaar kan genieten van alle mysteries en avonturen. Stap de Escape room in en laat je opsluiten. De komende 60 minuten staan in het teken van het oplossen van alle spannende en ingewikkelde mysteries. Lukt je dit binnen de tijd? Dan kun je succesvol uit de kamer ontsnappen. Voorbeelden van spannende thema’s zijn The Maze en Mission Impossible. Wil je liever iets engs met horror? Dan kun je hier samen met je team ook voor kiezen om een spannende tijd te beleven. Samen met een groep van 2 tot 7 personen kun je beginnen aan dit avontuur waarbij teamwork en communicatie centraal staan.

Escape rooms Tilburg kan je ook kleine hints geven als je er samen met je team even niet uitkomt. Op deze manier kun je misschien nog op tijd uit de Escape Room ontsnappen. Teamleden die 14 jaar of jonger zijn, mogen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Je kunt een Escape room online boeken. 15 minuten voor aanvang zal je uitleg ontvangen over het spel zodat je zonder onduidelijkheden kunt deelnemen aan de Escape room. Ben je klaar om een onvergetelijke ervaring te beleven met je teamleden?

Neem een kijkje op https://www.escape-brabant.nl voor meer informatie over Escape Room Netherlands.Reset Password